HARTBUFKES @ THE LAKE

In september vieren Kiwanis dubbel feest! Op zaterdag 23 september organiseren we voor de eerste keer een 'Lady's & gentlemens fair' met aansluitend een feestavond met onder meer Buscemi aan de draaitafel. Het gaat sowieso een evenement zijn dat je niet wil missen. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar bij de verschillende voorverkooppunten. 

KIWANIS OP WIEËG

Je hoeft géén geoefende rallyrijder te zijn om deel te nemen aan onze rally, elke auto is welkom.  Een oldtimer, een cabriolet of een andere exclusieve auto mag uiteraard, maar is absoluut géén must. Het gaat niet om de snelste tijd; competitie is slechts bijzaak. Bovenal staan plezier en een mooie dag beleven.

De opbrengst van beide evenementen wordt aan het goede doel geschonken: kinderen die het helaas minder gunstig hebben getroffen. Wij doen dan ook onze uiterste best om  een mooie opbrengst te realiseren om hen zo een hart onder de riem te kunnen duwen. 


WAT ALS DEELNEMER VERWACHTEN VAN KIWANIS OP WIEËG

 • Een schitterende autotour door Belgisch en/of Nederlands Limburg.
 • 's Ochtends een warme ontvangst bij nog te bepalen onder het genot van koffie en bites.
 • Een hele dag vertier met leuke tussenstops (incl. lunch) en amusante opdrachten.
 • Vanaf 16u00 worden de eerste rijders op de aankomstlocatie in nog te bepalen verwacht. Zij ontvangen een glaasje bubbels en vanaf 18u00 wordt een hele batterij aan lekkere Street Food aangeboden.
 • Een veiling ten bate van het goede doel.
 • Een goodiebag
 • In de deelnameprijs is de nodige spijs en drank inbegrepen.
 • MEEST BELANGRIJK: je levert een concrete bijdrage aan een stukje geluk en levensvreugde voor een aantal kinderen.

Wenst je meer info?
Christophe Moreau

M: + 32 477 467 322

Startlocatie:
Mercedes-Benz certified
Groep Jam carrosserie in Bree

OPGELET: De organisatie van de tourtocht geschiedt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Echter deelname aan deze tour vindt plaats onder eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer en de door hem/haar aangemelde mede-inzittenden. Je vrijwaart Kiwanis Maaseik Van Eyck, haar leden en de organisatie (incl. stoplocaties) voor alle schade en kosten mocht onverhoopt tijdens de tour schade van welke aard ook optreden. In het kader van de AGV wetgeving informeren we je dat de organisatie foto's maakt voor publicatie op website en toekomstig drukwerk. Indien je dit niet wenst, gelieve de organisatie te verwittigen.


INSCHRIJVEN RACE & ALLE SPONSOROPTIES


GOEDE DOELEN 2023

Witte Raven

Lege brooddoos of geen geld voor nieuwe schoentjes? Vanaf 2022 zijn Kiwanis Maaseik Van Eyck in dit project ingestapt. Het project “Witte Raven” bestrijdt kansarmoede bij kinderen. Middels door Kiwanis Maaseik Van Eyck gezochte vrijwilligers, de zogenaamde
“Witte Raven” bij scholen in Maaseik en Kinrooi worden via heel directe en kleinschalige acties op maat gemaakte budgetten besteed. Hiermee wordt een stukje tegemoetgekomen aan heel concrete noodsituaties bij een kind. Onnodig te melden dat dit project veel bijval kent bij de scholen. Jaarlijks reserveert Kiwanis een bedrag hiervoor van € 15.000,00.

Voor het werkingsjaar 2023 heeft Kiwanis Maaseik Van Eyck bovendien een belangrijk steunproject voor de BUSO-school “De Wikke”. Ook St-Vincentius wordt niet vergeten en kreeg in het voorjaar tegen Pasen liefst 7.500 eieren om gratis te distribueren aan de hulpbehoevenden.

Daarnaast steunt Kiwanis Maaseik Van Eyck nog veel VZW’s, met een sociaal doel, zoals:

 • Klavertje 4, de welzijnsschakel Maaseik-Kinrooi. Deze welzijnsschakel wil graag samen met mensen in (kans)armoede leuke en gezellige ontmoetingsmomenten en allerlei activiteiten organiseren zodat mensen met (kans)armoede-ervaringen de kans krijgen om uit hun isolement te treden.
 • Het Belgisch Kinderkankersteunfonds. Sinds 2022 steunt Kiwanis dit fonds. Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds realiseert dromen en wensen van kinderen en betrekt het hele gezin hierbij. Het Steunfonds bezoekt regelmatig ziekenhuizen waar dan alle aanwezige kinderen worden verwend met speelgoed en/of schenkt het Steunfondsmateriaal aan de afdeling. Zelfs in een land als België is het mogelijk om als gezin in financiële problemen te geraken na langdurige ziekte zoals kanker. Het Steunfonds geeft aan deze gezinnen dan financiële steun om deze moeilijke periode door te komen.
 • Wens Ambulance Limburg, een bezoek aan de dierentuin, je pasgeboren kleinkind bewonderen of op zaterdagavond naar het concert van je favoriete band of zanger. Momenten om van te genieten en die voor velen vanzelfsprekend lijken. Maar stel dat je ernstig ziek bent en deze momenten niet meer mogelijk lijken te zijn. Dan staat stichting Wensambulance Limburg voor je klaar. Stichting Wensambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van een wens weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten.
 • Hedera Helix uit Bree, een inloophuis voor psychische kwetsbare mensen. Voorts kan Kiwanis Maaseik Van Eyck dankzij uw deelname nog talloze andere sociale doelen steunen, zoals een Huis met een Hart, Zorghoeve St. Jansberg, … en nog vele andere. Maak kennis op de website van Kiwanis Maaseik van Eyck met al onze ondersteunende sociale projecten.

SPONSORS 2023