KIWANIES OP WIEËG - editie 2023 WORK IN PROGRESS

EN ROUTE!

Je hoeft géén geoefende rallyrijder te zijn om deel te nemen aan onze rally, elke auto is welkom.  Een oldtimer, een cabriolet of een andere exclusieve auto mag uiteraard, maar is absoluut géén must. Het gaat niet om de snelste tijd; competitie is slechts bijzaak. Bovenal staan plezier en een mooie dag beleven.

Zoals ieder editie wordt de opbrengst van dit evenement aan het goede doel geschonken: kinderen die het helaas minder gunstig hebben getroffen. Wij doen dan ook onze uiterste best om  een mooie opbrengst te realiseren om hen zo een hart onder de riem te kunnen duwen. 

 

DEELNAMEPRIJS PER INZITTENDE: nog te bepalen

Wat mag je als deelnemer verwachten?

  • Een schitterende autotour door Belgisch en/of Nederlands Limburg.
  • 's Ochtends een warme ontvangst bij nog te bepalen onder het genot van koffie en bites.
  • Een hele dag vertier met leuke tussenstops (incl. lunch) en amusante opdrachten.
  • Vanaf 16u00 worden de eerste rijders op de aankomstlocatie in nog te bepalen verwacht. Zij ontvangen een glaasje bubbels en vanaf 18u00 wordt een hele batterij aan lekkere Street Food aangeboden.
  • Een veiling ten bate van het goede doel.
  • Een goodiebag
  • In de deelnameprijs is de nodige spijs en drank inbegrepen.
  • MEEST BELANGRIJK: je levert een concrete bijdrage aan een stukje geluk en levensvreugde voor een aantal kinderen.

Startplaats
NOG TE BEPALEN

Meer info over de race?

Sponsor worden? 
Theo Peeters
M: + 32 477 297 449
(bijv. publiciteit op routemap, inschrijvingsnummer, stopplaats, tombola, veiling, etc.)?

OPGELET: De organisatie van de tourtocht geschiedt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Echter deelname aan deze tour vindt plaats onder eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer en de door hem/haar aangemelde mede-inzittenden.
Je vrijwaart Kiwanis Maaseik Van Eyck, haar leden en de organisatie (incl. stoplocaties) voor alle schade en kosten mocht onverhoopt tijdens de tour schade van welke aard ook optreden.
In het kader van de AGV wetgeving informeren we je dat de organisatie foto's maakt voor publicatie op website en toekomstig drukwerk. Indien je dit niet wenst, gelieve de organisatie te verwittigen.


INSCHRIJVEN


GOEDE DOELEN 2022

Witte Raven
Het project “Witte Raven” bestrijdt kansarmoede bij kinderen. Middels door Kiwanis Maaseik-Van Eyck gezochte vrijwilligers, de zogenaamde “Witte Raven” bij scholen in Maaseik en Kinrooi worden via heel directe en kleinschalige acties op maat gemaakte budgetten besteed. Hiermee wordt een stukje tegemoetgekomen aan heel concrete noodsituaties bij een kind.

Wens Ambulance Limburg
Een bezoek aan de dierentuin, je pasgeboren kleinkind bewonderen of op zaterdagavond naar het concert van je favoriete band of zanger. Momenten om van te genieten en die voor velen vanzelfsprekend lijken. Maar stel
dat je ernstig ziek bent en deze momenten niet meer mogelijk lijken te zijn. Dan staat stichting Wensambulance Limburg voor
je klaar. Stichting Wens Ambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of
terminaal zijn. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van een wens weer even genieten en zijn of haar
zorgen vergeten.

Het Belgische Kinderkankersteunfonds
Het BKKS realiseert dromen en wensen van kinderen en betrekt het ganse gezin hierbij. Het Steunfonds bezoekt regelmatig ziekenhuizen waar dan alle aanwezige kinderen worden verwend met speelgoed. En/of schenkt het Steunfonds materiaal aan de afdeling. Zelfs in een land als België is het mogelijk om als gezin in financiële problemen te geraken na langdurige ziekte zoals kanker. Het Steunfonds geeft aan deze gezinnen dan financiële steun om deze moeilijke periode door te komen.

Klavertje 4
Deze welzijnsschakel wil graag samen met mensen in (kans)armoede leuke en gezellige ontmoetingsmomenten en allerlei activiteiten organiseren zodat mensen met (kans)armoede-ervaringen de kans krijgen om uit hun isolement te treden.

Ondersteuning van een gezin in Maaseik
Kiwanis Maaseik-Van Eyck komt financieel tussen ter ondersteuning van een gezin in Maaseik, waarvan een tiener momenteel vecht tegen een ernstige tumor. Het is zeer
ingrijpend voor een kind van die leeftijd om plots niet meer naar school te kunnen en zware chemo en bestralingen te moeten ondergaan.

Maar ook!

Voorts kan Kiwanis Maaseik-Van Eyck dankzij uw deelname nog talloze andere sociale doelen steunen, zoals St-Vincentius,
een Huis met een Hart, Zorghoeve St.Jansberg, … en nog veel meer!


SPONSORS 2022