Fundraising

Het G-voetbalteam

Het G-voetbalteam FC Berg heeft met succes deelgenomen aan de Special Olympics 2024. Om hen te steunen heeft Kiwanis Maaseik Van Eyck een bijdrage van 2000 euro gedoneerd om hun droom na te jagen! Bij deze dan ook een dikke proficiat want zij behaalden maar liefst Goud en Zilver! 

Lees meer »

Een fier nieuw lid!

Op maandag 18 maart werd Luc Vanthoor officieel lid van Kiwanis Maaseik Van Eyck. Luc geeft alvast aan dat hij fier is om vanaf nu deel uit te maken van onze club. Wij zijn er alvast zeker van dat hij een meerwaarde gaat zijn. #ServingTheChildrenOfTheWorld

Lees meer »

Clouseau in the middle

Op vrijdag 8 maart vond in de Steengoed Arena in Maaseik een intiem en exclusief benefietconcert plaats van Clouseau. Dit concert leverde maar liefst 40.000 euro op om aan het goede doel te schenken. 25 euro werd aan het Kinderrevalidatiecentrum geschonken als bijdrage voor de aankoop van een exoskelet, het overige bedrag werd geschonken aan Buso ter Engelen Maaseik voor het plaatsen van een nieuwe keuken in hun leeromgeving. Beide zaken gaan een positieve impact hebben op jongeren!

Lees meer »

Xavier, ons jongste lid!

Op de valreep haalde onze club Xavier van 't Net nog aan boord. Zo eindigt de club het jaar met maar liefst 28 leden! 2024 belooft alvast een top jaar te worden met al dat nieuw jong geweld.

Lees meer »

Ronny Domen, de nieuwste telg!

Op maandag 4 december was het opnieuw een hoogdag voor Kiwanis Maaseik Van Eyck. Ronny Domen beloofde plechtig om de normen en waarden van Kiwanis te eerbiedigen en zich optimaal in te zetten voor de club!

Lees meer »

Hartbüfkes at the lake

Op zaterdag 23 september vond de eerste editie plaats van Kiwanis at the lake. Voor de leden van Kiwanis was het een spannend moment om een nieuw project op te starten. Achteraf mogen we alvast spreken van een succes. Uiteraard zijn er verbeterpunten, deze gaan we dan ook zeker toepassen op een volgende editie. Zorg er dus zeker voor dat je er bij bent in 2024.

Lees meer »

Wim Reumers lid van Kiwanis

Laat het duidelijk zijn, 2023 is een zeer productief jaar. Wim Reumers is vanaf nu lid van Kiwanis Maaseik Van Eyck. Wim ziet het alvast helemaal zitten. Welkom Wim!

Lees meer »

Witte Raven in Limburg

Op donderdag 30 maart verscheen er een mooi in artikel in Het Belang van Limburg over het Witte Raven project. Naar onze mening een zeer mooi en broodnodig project maar wel een project dat enkel tot stand kon komen door de inzet van de Witte Raven, clubleden en onze sponsoren! 

Lees meer »

Moet er nog gelachen worden?

Zaterdag 11 februari was het weer lachen, gieren en brullen in zaal Vita Humana tijdens onze comedynight. Dennis Vansant, Gery La Boule, Yannick Noben en Frank Geelen gaven het beste van zichzelf! Extra fijn was dat we dankzij de aanwezigen we een mooie cheque t.b.v. € 1000 konden overhandigen aan “Den hobbelige stop” #komoptegenkanker #kiwanis #s

Lees meer »

Een nieuw lid!

Op voordracht van fiere peter Julien Plessers verwelkomen we Mike Van Der Stukken als nieuwste lid van onze familie. Hij werd alvast feestelijk ingehuldigd door Frederique Moors en Christophe Moreau.

Lees meer »

Meer dan 18.000 euro voor het goede doel

Op maandag 30 januari deelde Kiwanis Maaseik meer dan 18.000 euro uit aan verschillende goede doelen in de regio. Doel van de vereniging is de minderbedeelde medemens helpen. Wij, als serviceclub, willen met sociale acties en evenementen het welzijn van de minderbedeelde medemensen en in het bijzonder van kinderen verbeteren.  Deze avond werden vier goede doelen in de bloemetjes gezet door onze leden.

Lees meer »

Helping Hands

Op maandag 11 juli hebben de leden van Kiwanis, in gezelschap van schepen Marc Vereecken en Bouschera Ait Aadi, het kunstwerk 'Helping Hands' onthuld op de markt van Maaseik. Het kunstwerk is ontworpen door Erik Segers (lid Kiwanis) en gerealiseerd door André Vermeulen. De Helping Hands staan symbool voor de doelstellingen van Kiwanis Maaseik Van Eyck namelijk 'serving the children of the world'. Kiwanis is dan ook een wereldwijd netwerk van vrijwilligers die zich inzetten voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. 

Lees meer »

Hygiëne producten voor Vincentius Maaseik

Donderdag 24 maart 2022 ontving Vincentius Maaseik-Kinrooi in de Spar van Neeroeteren een prachtige lading goederen van Kiwanis-Maaseik. Drie palletten goederen stonden klaar. “Wij leverden 360 dozen waspoeder en een pallet toiletpapier aan speciale prijzen, goed voor ongeveer € 3000”, zegt Bert Snijkers van de Spar. Alfons Martens van Vincentius nam de goederen dankbaar in ontvangst. “Wij bedienen op dit moment 250 gezinnen of 400 personen”, zegt Martens. “Daarbij kwamen onlangs nog een vijftigtal Oekraïense vrouwen met kinderen. Waspoeder is zeer gegeerd, want dat is voor onze cliënten een duur product.” (Bron HBVL roma)

Lees meer »

Zorghoeve en Huis met een Hart ontvangen 5000 euro

Maandag 7 maart 2022 hebben de leden van Kiwanis de zorghoeve en Huis met een Hart uit Kinrooi in de bloemetjes gezet. Elk goed doel kreeg een cheque overhandigd met een bedrag van 2500€. De Zorghoeve gaat dit bedrag gebruiken voor een semi-industriële bakoven aan te kopen voor het bakatelier. Ons Huis met een Hart gaat het bedrag gebruiken voor oa. massagemateriaal en laagdrempeligheid bij inschrijvingen voor mensen met kanker.

Lees meer »

Roel Van Broeckhoven wordt LT Gouverneur elect!

Zoals het bestuur van een Kiwanis club elk jaar in oktober wijzigt, doet ook de functie van luitenant-gouverneur dat. Wij hebben de eer om Roel Van Broeckhoven te verwelkomen als LT Gouverneur elect. Daarmee sluit hij een heel druk en bijzonder werkjaar af als voorzitter van Kiwanis Maaseik Van Eyck. Succes Roel!

Lees meer »

3000 euro voor Kom op tegen kanker!

De eerste editie van de "Kiwanis comedy night" op 7 maart 2020 was een spetterend succes, samen hebben we € 3000 kunnen schenken aan "den Höbbelige stöp" ten voordele van Kom op tegen kanker.

Lees meer »

7000 euro voor goede doelen uit de regio

Afgelopen zomer organiseerde we voor de 2de keer de “Kiwanis op Wieëg” toertocht. Dankzij de talrijke deelnemers en sponsoren was deze autorally in een mum van tijd uitverkocht. Gisterenavond hebben de vrijwilligers van Kiwanis Maaseik dan ook enkele goede doelen in de kijker gezet in de Eisbear winterbar. De Zorghoeve St. Jansberg, G-team FC Maasland NO, G-team FC Berg, VZW Jeugdzorgcentrum en de stichting tegen kanker (levensloop Maaseik) mochten in totaal samen € 7000 in ontvangst nemen.

Lees meer »

Kiwanis op Wieëg 2019, opnieuw een groot succes!

Dit jaar was onze 2de Kiwanis op wieëg, zondagmorgen 29 september was het mooie Limburgse landschap het decor van een prachtige route met oldtimers, cabrio’s, exclusieve en elektrische auto’s. Ondanks het minder goede weer was het een mooie toerrit in uitstekend gezelschap en met mooie wagens... door de steun van onze sponsors en deelnemers konden we een mooi bedrag verzamelen voor enkele lokale goede doelen.

Lees meer »

Eerste editie van Kiwanisop Wieëg levert 7500 Euro op

Zondag 30 september 2018 organiseerden we de eerste editie van Kiwanis op Wieëg! In een mum van tijd was de tourtocht, die hen op prachtige locaties bracht, volgeboekt. Waarvoor dank aan alle sponsoren en deelnemers. Voor deze editie sponsort Kiwanis Maaseik o.a. dagopvang Klim-Op van Ter Engelen, Kom op tegen Kanker en de Zorghoeve Sint-Jansberg te Maaseik. Niet onbelangrijk, er werd meer dan € 7500 ingezameld.

Lees meer »

Drive-In bioscoop @kiwanis Maaseik is een feit!

Op zaterdag 4 oktober vond op de speelplaats van Campus Mosa-RT (het vroegere Sint-Jansberg) de eerste editie plaats van onze Drive-in Bioscoop@kiwanis. De Kiwanis hadden er duidelijk zin in en hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer »